Njordas nya look

Gör dig redo för en rejäl uppfräschning av Njorda-appen. 

Vi har omarbetat appen från topp till tå. Vårt mål har varit att behålla den goda funktionaliteten men ge den en fräschare, modernare känsla genom att se över färg och design. Vi hoppas att du gillar det.

Nya färger 

Vi har designat det nya färgschemat för att få viktig information att sticka ut och ge en skön, livfull känsla till appen. Samtidigt vill vi att det ska vara harmoniskt och bekvämt för dina ögon. 

Färgpaletten är ljusare och starkare med färger som givetvis ska komplettera varandra. Vi har gjort olika justeringar för att säkerställa att de fungerar bra ihop i infografiken. 

I hopp om att de ska göra din tid i appen trevligare presenterar vi här våra nya märkesfärger och ett helt nytt gränssnitt. 

Njordas nya färger
När vi tog fram de nya färgerna så var det viktigast att dom speglade Njorda.
Screenshot från appen som visar Njordas nya design
Ett exempel på hur det kan se ut i appen.

Enklare navigering 

Njorda-appen har mycket smart funktionalitet som hjälper dig att hantera dina investeringar, men vi förstår att det ibland kan vara svårt att hitta vad du letar efter. 

Därför har vi helt och hållet omorganiserat appen: 

  • Inställningar som används i mindre utsträckning har flyttats till en meny högst upp till höger. 
  • Den nedre stapeln är reserverad för  de funktioner som du använder varje dag, exempelvis att kolla upp hur det går för dina investeringar. 
Screenshot från appen som isas den nya förenklade navigationen

En renare layout

Alla sidor har setts över och gjorts renare och tydligare så att du enklare och snabbare kan hitta den information du behöver. Detta involverar en hel del små justeringar som tillsammans bidrar till att lyfta appen rejält: 

  • Justerade typsnitt som är lättare att läsa på små sidor. 
  • Överflödiga rubriker och texter är borttagna. 
  • Bättre användande av blanksteg till separata sektioner som gör det enklare att navigera.

Många delar i den nya looken 

Vi har gjort stora förändringar och jobbat hårt för att säkerställa att de fungerar tillsammans för att skapa en bättre app. Som med allting nytt, kommer vi självklart att putsa och finjustera när vi har lanserat  den nya appen. Här är er feedback och input guld värd. Ni får gärna berätta för oss vad som fungerar, vad som inte fungerar och om ni saknar något. Vi nås på: [email protected] 

Vi önskar dig all lycka med dina investeringar! 

👋 Teamet på Njorda