Skaffa en tydlig, lättillgänglig översikt av dina innehav

Om du har jobbat några år och hunnit byta arbetsplats ett par gånger har du säkert tjänstepension på flera olika banker. Kanske har du också ett fond- eller aktiesparande för dina barn samt investerar lite själv. I det här läget kan det kännas krångligt att försöka få en överblick över alla sina innehav. De flesta av oss vill absolut vara aktiva och engagerade sparare, men vetskapen om att det kräver mycket av ens dyrbara tid (för att inte tala om tålamod och energi) sätter ofta krokben för en hållbar rutin.


Ta första steget mot en hållbar rutin som sparare

Det första, helt nödvändiga steget mot en långsiktig sparplan är att skaffa sig en helhetsbild över sina tillgångar. Den måste vara lättillgänglig och tydlig för att du ska orka och vilja komma tillbaka. Och efter några gånger har du ökat dina kunskaper och du kommer du att känna att du faktiskt vill hålla dig uppdaterad om utvecklingen och regelbundet gå in och uppdatera dina innehav. Marknaden står ju aldrig still, aktier och fonder ändrar hela tiden värde och detta påverkar ditt sparande.

Skaffa en tydlig, lättillgänglig översikt av dina innehav

Få en övergripande helhetsbild med Njorda

Med Njorda är det lätt att samla information om alla dina tillgångar på ett och samma ställe. På bara någon minut kan du koppla ihop alla dina investerings-, spar- och tjänstepensionskonton med hjälp av BankID för att få en tydlig och övergripande helhetsbild av ditt sparande. Njorda håller dig kontinuerligt uppdaterad om värde och utveckling av dina innehav och ger dig en överblick över alla delar av ditt sparande, risker och möjligheter. Till exempel din förväntade avkastning och summan av alla avgifter för dina fonder.


Följ upp utvecklingen

Genom att börja följa utvecklingen kommer din motivation och kunskap att öka, vilket i sin tur lägger grunden för en hållbar rutin för dig som sparare. När du regelbundet kontrollerar dina innehav kan du förebygga problem och otrevliga överraskningar och se till att du når ditt investeringsmål.