Om oss

Njorda grundades 2018 med målet att hjälpa och uppmuntra dig och alla småsparare att ta kontroll över era investeringar genom att tillhandahålla en enkel översikt över hela erat sparande, inklusive investeringar och tjänstepension.

Men vi vill även hjälpa dig och alla småsparare att ta bättre beslut. Därför utvecklade vi smarta analysverktyg som ger dig djupare insikter om ditt sparande och dina risker så att du kan ta bättre beslut och känna dig trygg med ditt sparande. Med våra smarta analysverktyg, som tidigare bara varit tillgängliga för de stora aktörerna, ger vi dig och alla småsparare möjligheten att agera på samma villkor som proffsen. Vi gör detta eftersom vi tycker att alla ska ha samma möjlighet till ett bra sparande.

Grundarna

Daniel Roos

VD, grundande partner

Har en bakgrund som utvecklare och arkitekt åt SunGard med fokus på risk och värdering av komplexa portföljer. Därefter jobbade han i Schweiz för Julius Baer, en ledande privatbank med teknik för trading av strukturerade produkter. Under de senaste åren har han grundat och sålt Vest Financial till världens största derivatbörs CBOE.

Sergej Smirnov

COO, grundande partner

Var med och byggde Orc Software (numera Itiviti) från ett bolag med tio anställda till en framgångsrik, ledande global aktör. Han var en av de som startade Tbricks, ett pionjärbolag inom automatiserad börshandel. Senast kommer han från en tjänst som Head of Sales EMEA på FIS/SunGard Global Trading.