Om oss

I mer än 20 år har vi designat och utvecklat avancerade lösningar till investmentbanker, hedgefonder och tradingfirmor – från Sydney, Hongkong och Tokyo till London, New York och Chicago. Vi har jobbat med stora, komplexa finanssystem hos ledande globala mjukvarubolag.

Nu vill vi ge något tillbaka. Därför investerar vi vårt gemensamma kunskapskapital och skapar en tjänst som hjälper småsparare att agera på samma villkor som proffsen.

Grundarna

Daniel Roos

VD, grundande partner

Har en bakgrund som utvecklare och arkitekt åt SunGard med fokus på risk och värdering av komplexa portföljer. Därefter jobbade han i Schweiz för Julius Baer, en ledande privatbank med teknik för trading av strukturerade produkter. Under de senaste åren har han grundat och sålt Vest Financial till världens största derivatbörs CBOE.

Sergej Smirnov

COO, grundande partner

Var med och byggde Orc Software (numera Itiviti) från ett bolag med tio anställda till en framgångsrik, ledande global aktör. Han var en av de som startade Tbricks, ett pionjärbolag inom automatiserad börshandel. Senast kommer han från en tjänst som Head of Sales EMEA på FIS/SunGard Global Trading.